parkinsonlinjen

Parkinsonlinjen

Landsdækkende tilbud


Parkinsonlinjen består af en parkinsonramt og en pårørende, som hver uge kan træffes telefonisk, hvis man har brug for et godt råd til de udfordringer, som livet med parkinson giver.


Parkinsonlinjens erfaringsrådgivere har opnået et afklaret forhold til sygdommen og er i stand til at dele deres erfaringer til gavn for andre. Rådgiverne er desuden underlagt tavshedspligt, så du kan være helt tryg ved at dele dine bekymringer og problemstillinger.


Du kan læse mere om den enkelte rådgiver og telefontidspunkt herunder.

Lilian Kaare Dyrhagen


Lilian Kaare Dyrhagen har haft parkinson siden 2008.


Du kan ringe både som parkinsonramt og som pårørende med spørgsmål, tanker og behov for at tale med en, der kender til sygdommen på egen krop.
Træffetid: Du kan skrive en sms eller lægge en telefonbesked på 30 73 54 80 og Lilian ringer tilbage indenfor få dage.Jens Møller


Jens Møller er 66 år og fik konstateret Parkinson i 2012. Jens er gift og har voksne børn. Han har i en stor del af sit arbejdsliv været rådgiver i flere sammenhænge.
Træffetid: Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 på 30 73 51 08.
Du kan også skrive en sms eller lægge besked på telefonsvarere og Jens ringer tilbage indenfor få dage.Inge Rasmussen


Inge Rasmussen har været pårørende i over 30 år og har været med i foreningens pårørendearbejde de sidste 20 år.
Træffetid: Hver torsdag kl. 15.00 - 16.00 på 30 73 51 13.
Du kan også skrive en sms eller lægge en besked på telefonsvareren og Inge ringer tilbage indenfor få dage.Gitte Blanck Kristensen


Gitte Blanck Kristensen er pårørende på 8. år og er på arbejdsmarkedet på fuld tid. Gitte er pårørendekontakt i Nordjylland og uddannet til samtaler med personer i krise (ikke psykolog).
Træffetid: Du kan skrive sms eller lægge en telefonbesked på 30 73 57 03, så ringer Gitte tilbage indenfor få dage.