Kirkeby løbet - 3.9.2017

Kirkeby - løbet

v. Birte Greve.


Jeg var til et løb i går som jeg har været så mange gange tidligere. Jeg har i år været til Egeskovsløbet, Svendborgløbet, Hesselagergårdsløbet, DHL - stafet, og så i går Kirkeby - løbet.


I går tog jeg min parkinsonbluse på med teksten: motion er medicin.

 

Før løbet talte jeg med en tidligere kollega, som spurgte om jeg kendte nogen der havde parkinson (der står jo Parkinsonforenigen ved halsudskæringen). "Ja", sagde jeg og vendte ryggen til ham, så han kunne se teksten "det har jeg".


Efter løbet kom der en løbende hen til mig og spurgte om jeg havde parkinson, det måtte jeg jo sige ja til. Hun havde set jeg startede og var blevet helt rørt over at se teksten på blusen, for hun havde en bror der havde parkinson.  Hun kunne ikke forstå at jeg kunne løbe. Vi talte lidt og hun var fra Langeland. Jeg spurgte om hun vidste, at de var i gang med at få etableret en klub på Langeland. Det vidste hun godt, men hun kunne ikke være med, da hun ikke var nært pårørende.


Jeg sagde til hende, at hun godt kunne melde sig ind.i foreningen, det kan alle.


Når jeg skriver dette er det fordi jeg kan se en vis reklameværdi i det.


Jeg føler mig meget alene, når jeg er ude til løb. Jeg ved da, at der er flere der løber og her var det at "vores dygtige sportsminister" Niels Nielsen, måske har noget erfaring med hvordan man angriber sådan noget an.


Jeg er godt klar over, at der ikke kan blive træning, men hvis vi kan finde de små løb rundt om på Fyn og på en eller anden måde kunne samle det.


Jeg følte mig meget glad da kørte hjem


Det er et meget kuperet terræn på toppen af Egebjerg bakker, så jeg var meget glad over at jeg kom ind efter 36 minut som nr. 12 af 31 kvinderne og fordi de blev focuseret på

Parkinson.


3. september 2017


Birte i fuld firspring ved DHL-stafet den 16.8.2017