Danseprojektet

Danseprojektet


I august gik danseprojektet i luften med to lokale danseworkshops, hvor parkinsonramte og pårørende kunne stifte bekendtskab med dansens smittende livsglæde.


Projektet finansieres via TrygFonden, som i december kom med den glædelige nyhed, at de har valgt at støtte projekt ”Dans for parkinsonfamilier” med 3,75 mio. kroner i perioden 2017-2019. Det overordnede mål er at samle Danmarks parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret om danse- træning, musik og livsglæde.


Danseprojektet ikke er et traditionelt kredsprojekt. I stedet er målet at involvere frivillige, som brænder for dans og gøre dansen tilgængelig for flest mulige parkinson-familier – på tværs af kredsgrænser. Projektet skydes derfor i gang med en række lokale danseworkshops i august, hvor vi præsenterer dansens mange muligheder. Hold derfor øje med aktivitetskalenderen, når vi i august går igang på til Fyn.


De lokale danseworkshops er fulgt op af egentlig danseundervisning der startede i Odense og i Assens (Ebberup) - i oktober måned.


For yderligere oplysninger se Parkinsonforeningens hjemmeside

Avisartikler fra Fyns Stiftstidende

Ballroom Fitness i Odense d 12.10.2017

Ballroom Fitness i Ebberup 10. oktober 2018

Introduktion i Korup august 2017